kód: 196720
eladó lakás - Székesfehérvár

méret: 54 nm
állapot: közepes
építés anyaga: tégla
fűtés: gáz-konvektor
emelet: földszint

ár: 23.000.000 Ft

SZÉKESFEHÉRVÁRON, Maroshegyen, az Interspar közelében, 54 m2-es társasházi lakás 2 garázzsal, kertrésszel eladó. I.á.: 23 M Ft Tel.: 06(20)3370 424

A LAKÁS egy 780 m2-es telken fekvő több épületből álló társasház egyik különálló épületében található. A ház a 70-es években épült, téglából. Lakás elrendezése:
- földszint 34 m2: konyha, 1 lakószoba, fürdőszoba, wc, közlekedő. 
- felső szinten: 20 m2-es beépíthető padlástér. A felső szintre külső lépcsőn keresztül lehet felmenni.

A lakás kertkapcsolatos, az előtte lévő telekrész jogilag ugyan osztatlan közös terület a társasházzal, de a gyakorlatban csak ennek az egy lakásnak a használatában van, mivel a többi lakás nem erre az udvarra nyílik. 

Lakással szemben a zárt udvaron található 2 db garázs, melyek külön helyrajzi számmal rendelkeznek, és az áruk benne van a vételárban. (Külön megvásárolva 3 MFt)

A lakás fűtése gázkonvektorral történik, a melegvizet villanybojler adja. A szoba és konyha ablakai a zárt udvarra néznek, a wc és fürdőszoba ablakai az épület mögötti részre nyílnak.

KIKNEK AJÁNLOM? Ez az ingatlan egyedülálló személy (esetleg pár) részére ad elegendő életteret. Jelenleg 1-1,5 szobás panelban élő, de kertkapcsolatos ingatlanra vágyó személy részére mindenképpen továbblépést jelent a panelból. Itt ki lehet ülni, lehet kertészkedni, van garázs az autónak, és nem kell emeletet mászni. 

I.á.: 23 M Ft

Tel.: 06(20)3370 424

Vevőink, érdeklődőink részére az ingatlanközvetítés természetesen ingyenes!

Vásárláshoz, vagy eladáshoz a legmegfelelőbb ingatlanost keresi, vagy segítségre van szüksége? Tájékozódjon, keressen bizalommal és nézze meg szakmai facebook oldalam: https://www.facebook.com/horvatherikaingatlan