kód: 197391
eladó családi ház - Tés

méret: 160 nm
telek mérete: 450 nm
állapot: átlagos
építés anyaga: tégla
fűtés: gáz-cirkó
emelet: 1. emelet

ár: 49.500.000 Ft

TÉSEN - Veszprém megye csendes kis települése a Bakonyban - ELADÓ egy 100 nm alapterületú, tetőtér beépítéses, tégla építésű, zsindely fedésű, korszerű ingatlan nagy terasszal. Jelenleg üzleti célú hasznosítással működik, de családi házzá is átalakítható, esetleg megosztva üzleti tevékenység és lakhatás. 

i.á.:   49,5 M Ft        tel.: 06 (20) 622-6832

Az ÉPÜLETRŐL:

A 2000-es évek elején 38-as téglából épült a ház, zsindely fedéssel , hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, födém- és fal- szigeteléssel. Összközműves telken, ipari áram is ki lett építve, fűtés központi gázkazánról.

A tulajdonos jelenleg egy élelmiszer boltot és egy büfét működtet benne, de a belső falak mind bonthatóak és a teljes belső elrendezés szabadon alakítható. A tetőtér egy légtér, magas belmagassággal, cca. 67 nm, nagyon különleges, íves ablakokkal.   

Az épülethez kapcsolódóan egy majd 50 nm- es terasz került kialakításra, faszerkezettel, tetőfedéssel. Az időjárás viszontagságai ellen ipari fólia takarja körbe. Nagyobb létszámú rendezvények bográcsozással, grillezéssel itt jól megrendezhetőek.

A KÖRNYEZET:

A tágabb környezetet tekintve, VÁRPALOTÁHOZ igen közel van ez a település, dimbes-dombos, gyönyörű környezetben. Autóval is jól megközelíthető, de buszjárat is gyakran közlekedik Veszprém, Székesfehérvár irányokba.

Maga a falú csendes, kevés átmenő forgalommal. A ház a főutcán helyezkedik el, üzleti szempontból kifejezetten előnyös, de lakóháznak sem zajos. Adottságainak köszönhetően mindössze egy szomszéd van csak.

A zöldterület így már igen kicsi, mindössze 164 nm, de közel a játszótér, és az erdő is, amik jó lehetőséget adnak a szabadtéri programokhoz. 

KINEK AJÁNLOM:

A sokoldalú felhasználhatóság miatt sokaknak lehet ez ideális választás. 

1, Aki tovább viszi a jelenlegi üzleti tevékenységeket.

2, Akinek a vállalkozása mellett a lakásmegoldása is beleférhet egy ekkora ingatlanba.

( könyvelő iroda, szépségszalon, stb )

3, Aki vágyik egy erdő melletti, - de nem távol a várostól - csendes , jó levegőjű otthonra. 

Ez a gyorsan birtokba vehető ingatlan várja új tulajdonosát.

 i.á.:   49,5 M Ft        tel.: 06 (20) 622-6832