kód: 206060
eladó családi ház - Csór

méret: 131 nm (br. 182 nm)
telek mérete: 2215 nm
állapot: jó
építés anyaga: tégla
fűtés: elektromos kazán

ár: 59.900.000 Ft

CSÓR-Szőlőhegyen 2 szintes, PANORÁMÁS 131 nm-es, 3 szoba + nappalis családiház, 2215 nm-es telken eladó.

I.ár: 59.9 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805

HÁZRÓL:

A 2008-ban épült két szintes téglaház egyedi elrendezését az adja, hogy a nappali-étkező-terasz az emeleten helyezkedik el, pontosan az utcafront szintjén, így a garázsból-utcáról erre a szitre érkezünk. A szobák és a fürdőszoba, pedig az alsó szinten van. Mindkét szint teljes értékű NEM tetőtér beépítéses.

A kialakítás oka az volt  - ami egyébként a ház kiemelkedő előnye is - hogy csodálatos panoráma nyílik a teraszról vagyis a nappalból és az étkezőből. Sokunk véleménye szerint ez a látvány különleges, egyszerűen megunhatatlan. A felső szint nettó alapterülete 40.6 nm.

Az alsó szinten egy nagy méretű fürdőszoba (sarokkáddal, zuhanykabinnal, dupla mosdóval), egy gardrób, 2 db hálószoba, kazánház és mosókonyha helyezkedik el, melyek területe összesen 71.9 nm.

A fűtés a nappaliban padlófűtéssel, a szobáknál pedig radiátorokkal van megoldva. A kazánházban egy villanykazán és egy vegyestüzelésű kazán is található, tetszés szerint használható bármelyik.

A garázs 19 nm, egy autó kényelmesen elfér benne és még marad is pakolásra alkalmas hely, bár erre a garázs melletti tároló is ad azért lehetőséget.

A terasz 50 nm-es, mely a ház panorámás oldalán és oldalt húzódik, kényelmesen elfér itt egy asztal székekkel.

TELEK:

Hosszúkás, de mégis kellően széles telek akár 2 utcáról is megközelíthető, hiszen az alsó része is aszfaltos útra nyílik. A középső részen található egy tégla építésű melléképület, ami szerszámosnak, kerti eszközök tárolására kiváló.  A szomszédok csendesek, de többnyire állandó lakosok vannak a környéken.

KINEK AJÁNLOM?

Aki úgy érzi, hogy megunta a városi zajt, ehelyett szeretne otthona körül csendet, nyugalmat, szereti a tájat, jó lenne a messze távolba merengő nyugodt perceket megélni a szabadidejében. Ideális a ház mérete alapján fiatal párnak 1 gyermekkel, vagy középkorú nyugodt környezetre vágyó emberek számára, akik jó minőségű ingatlant keresnek közel Székesfehérvárhoz, de mégis messze a város zajától.

Székesfehérvár 15 perc autóval, a házhoz aszfaltos út vezet.

Ha szeretné ezt a csodálatos panorámát megélni a mindennapjaiban hívjon!

Székesfehérvári lakás beszámítása érték egyeztetéssel szóba jöhet!

 I.ár: 59.9 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805