kód: 207680
eladó lakás - Székesfehérvár

méret: 143 nm
állapot: felújított
építés anyaga: tégla
fűtés: gáz-cirkó
emelet: 3. emelet

ár: 125.200.000 Ft

SZÉKESFEHÉRVÁR Történelmi belvárosában eladó egy 143 m2-es különleges kialakítású, belvárosi otthon, nappali + 3 hálószobával, galériával, egyedi, exkluzív megoldásokkal.

A LAKÁSRÓL: Fedezze fel ezt a különleges, nettó 143 m2-es + 20m2 galériás belvárosi otthont Székesfehérvár történelmi belvárosának szívében. Ez az amerikai stílusú lakás egy exkluzív, 7 lakásos épület teljes harmadik emeletét foglalja el.

Mitől KÜLÖNLEGES ezt a lakás? 

A páratlan dizájn, a tágas elrendezés és a napfényes hangulat, amely tökéletes helyszínt biztosít a vendégek szórakoztatásához, kulináris kalandokhoz és élénk társasági összejövetelekhez. 

A hatalmas, 52 m2-es, nyitott terű nappali, konyha és étkező az otthon szíve, egy napfénytől átitatott tér, feledhetetlen családi és baráti pillanatok megéléséhez.

A rendkívüli konyha a szakácsok álma, profi készülékekkel, egyedi tömör cseresznyefa szekrényekkel és valódi gránit munkalapokkal felszerelve.

 A lakás elrendezése tökéletes nyugalmat biztosít a család minden tagja számára. Három hálószobával, két fürdőszobával, tágas kamrával, stúdióval ellátott dolgozószobával,” zeneszobával" és a galérián található "jógateremmel” mindenki ki tud lépni a mindennapok rohanásából, anélkül, hogy a család többi tagját zavarná.

A külön folyosó végén található Fő hálószoba tágas előszobával, gardróbbal és saját fürdőszobával rendelkezik, amely luxus szállodára emlékeztető visszavonulást biztosít. A lakásnak ezen részén a szobák hangszigetelve vannak.

Mindkét fürdőszoba ízlésesen berendezett, elegáns burkolatokkal, szaniterekkel, beépített szekrényekkel, az egyik fürdőben zuhany kabinnal, a másikban épített zuhannyal.

MŰSZAKI SZEMPONTBÓL: A lakás háromfázisú áramellátással (3 x 32 A) és új elektromos vezetékekkel rendelkezik. Ezen kívül az ablakok, beltéri ajtók, burkolatok is cserére kerültek. A tető alatt 20 cm vastag kőzetgyapot + hőfólia szigetel. 

A kellemes levegőhöz 3 légkondicionáló egység szolgál hűtéssel, amely két szobát és a nappalit látja el (ezek az egységek nemcsak hűtésre, de fűtésre is alkalmasak). A lakás folyosóról nyíló részén a klímákon kívül hatékony padlófűtés gondoskodik a melegről. 

A melegvizet a lakás ezen részén elektromos kazán biztosítja.

A ház másik felén pedig gázkazán látja el a fűtés és melegvíz igényt.

A HÁZRÓL: Elhelyezkedése szempontjából az ingatlan stratégiailag a város szívében található, az Árpád Fürdő és a Romkert közelében. Ez az 1998-ban épült modern társasház néhány éve megkapta a város építészeti Nívó-díját. A küllemében modern épület tökéletesen illeszkedik a történelmi környezetbe. Barátságos udvarán található Székesfehérvár híres, turisták által szívesen látogatott órajátéka. 

Az épületnek 3 lakószintje és egy piceszintje van. 

A történelmi belvárosban ez az egyetlen olyan lakóépület, amely alatt teremgarázs található! A lakáshoz tartozik egy saját, 6 m2-es tároló a pincében. A havi közös költség kedvező, mindössze 11.635.-Ft. 

A KÖRNYÉK: A történelmi belváros egyedi hangulatát kínálja, a Romkert, sétálóutca, Bazilika és a belváros nevezetességei turisták által kedvelt helyszínek. Pár lépésre található a sétálóutca, ahol a város izgalmas és forgatagos vásárait, kiállításait, zenei eseményeit rendezik meg. Ennek ellenére mégis megfelelően távol van a lakás a forgatagtól ahhoz, hogy nyugalmat biztosítson. Autóforgalom nincs, az itt lakóknak behajtási engedéllyel van lehetőségük erre a részre autóval bejönni.  

KIKNEK való igazán ez az ingatlan? Akinek érték az, ha Székesfehérvár egyedi és megismételhetetlen TÖRTÉNELMI BELVÁROSÁBAN élhet, értékeli annak sajátos-egyedi  hangulatát.

Annak, aki egy kifejezetten igényesen megépített, kiváló elhelyezkedésű épületben keres gyönyörű, tágas, amerikai stílusú lakást.

Tökéletes azoknak, akik többet várnak egy átlagos ingatlannál, és valami valóban rendkívülit keresnek!

Azoknak, akiknek érték a minőség!

I.á.: 125,2 M Ft

Tel.: 06(20)3370 424

Vevőink, érdeklődőink számára a szolgáltatásunk természetesen ingyenes.