kód: 207740
eladó családi ház - Magyaralmás

méret: 147 nm
telek mérete: 643 nm
állapot: felújított
építés anyaga: tégla
fűtés: elektromos kazán

ár: 55.000.000 Ft

MAGYARALMÁS KÖZPONTJÁBAN 2 szintes, 147 nm-es ház ELADÓ. A 643 nm-es saroktelken egyéb épületek, garázs, tároló, ólak is találhatóak. 5 éve teljeskörű, külső-belső felújításon esett át. Sokoldalú lehetőséget nyűjt ez az ingatlan.

i.á.: 55 M Ft            tel.: 06(20)622-6832

A HÁZRÓL :

Egy sokoldalúan hasznosítható ingatlant kínálok, ami a jelenlegi kialakítását tekintve panziónak is alkalmasan van megépítve. Mind a 6 szobában kis konyhasarok lett kialakítva, illetve mindegyikhez kapcsolódik egy-egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.

3-3 szoba található a földszinten illetve az emeleten, minden felület járólappal burkolt.

A gazdaságossági szempontok miatt napelem - 5,7 Kwh - is került a házra, így a villanykazánról működő padlófűtés nem kerül pénzbe.  A melegviz villanybojlerről van. Mindehhez hozzájárul a födém , az aljzat -7 cm - és falak külső- 15 cm - hőszigetelése és a 3 rétegű külső nyílászárók is.

Ez a ház a teljeskörű felújítást követően nem volt még lakott. Új tető, átvezetékelések - villany - 3*25 A -, víz,csatorna - új külső-belső nyílászárók.

A napelem miatt a gáz nincs bevezetve a házba, de - ha valakinek szükséges - a kerten belül található.  

KÖRNYEZET :

Maga a település Székesfehérvártól és Mórtól is cca 15 percre található, az ingatlan pedig a település központjában egy jól megközelíthető saroktelken helyezkedik el. Széles kapubejárón keresztül tudjuk megközelíteni a garázst illetve a melléképületeket, de ha szükséges akár 5-6 autó is elfér a kertben. Ha pedig valaki magán célból vásárolja meg, kényelmes méretű kertet tud kialakítani, gyerekjátszóval, sütögetővel, nagy terasszal vagy akár egy medencével. Még veteményesben is lehet gondolkodni.

Magyaralmás infrastruktúrával jól ellátott település, a környező városok távolsági buszokkal elérhetőek. A buszmegálló néhány perc séta mindössze. Óvoda, iskola, bevásárlás...rendelő, gyógyszertár, helyben is megoldható.

Székesfehérvár irányába az egyik legjobban járható külterület a csúcsforgalmi időszakokban. 

KINEK AJÁNLOM :

BEFEKTETŐ: Szállás szolgáltatásra, munkásszállónak, hosszútávú bérbeadásra egyaránt alkalmas.

MAGÁN CÉLBÓL: Nagycsaládosok számára kifejezetten alkalmas lehet. A földszinten 2 db szoba összenyitásával egy tágas, világos - 35 nm területű amerikai konyha-étkező-nappalit tudunk kialakítani a család közösségi terének és még így is lesz 4 db önálló hálószoba saját fürdővel.

Amennyiben családi ház funkcióhoz némi átalakítást igényel az új tulajdonos, abban az eladó a segítségükre lehet.

A ház jelenleg nem lakott, gyorsan birtokba vehető.  A CSOK idén még a jelenlegi szabályok szerint vehető igénybe, irodánk banki szakértője tud ebben segítséget nyújtani.

A személyes megtekintéshez az alábbi számon keressenek.

i.á.: 55 M Ft            tel.: 06(20)622-6832