kód: 197000
eladó lakás - Székesfehérvár
méret: 82 nm
állapot: felújított
építés anyaga: tégla
fűtés: gáz-cirkó
emelet: 1. emelet
ár: 54.900.000 Ft

SZÉKESFEHÉRVÁR történelmi belvárosában, a Kossuth utcában, megvételre kínálok egy 82 nm-es első emeleti igazi polgári lakást, eredeti felújított ablakokkal, ajtókkal, impozáns lépcsőházban.

I.ár: 54.9 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805

LAKÁSRÓL:

A közel 17 méter hosszú lakás eredeti alaprajza (70 nm): előtér, 2 szoba, konyha, fürdőszoba elrendezésű volt, plusz egy - a gangról megközelíthető - dolgozó szoba (régi cseléd szoba)- 12 nm.

Pillanatnyilag, átalakított állapotában több kisebb helyiségből áll, DE az eredeti állapot bontással bármikor könnyedén visszaállítható. Az átalakítás során nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a visszaállítást követően az eredeti parkettán ne látszódjon meg az ideiglenes állapot. Minden eredeti spaletta, beltéri ajtó, ablak megörzésre került. A lakásban a villanyvezetékek, víz- és gázcsövek felújításra kerültek még 5 évvel ezelőtt. A melegvízet és a fűtést szintén a felújításkor cserélt gáz-cirkó kazán biztosítja.

HÁZRÓL:

Öszesen 4 lakásos belvárosi társasház, nagyon csendes, hangulatos, a lépcsőház szobrokkal, növényekkel díszített, rendkívül kellemes, különleges hangulatú.

Elhelyezkedését illetően, a Kossuth utca autóval könnyen megközelíthető, de már éppen a sétálóutca részen van. Ideális belvárosi lakás gyönyörű lépcsőházban, rengeteg lehetősséggel.

Akinek vonzó a történelmi belváros utánozhatatlan, egyedi hangulata, és egy élhető méretű, világos, csendes lakást szeretne Székesfehérváron, annak mindenképpen érdemes megnéznie ezt az ingatlant.

I.ár: 54 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805

címzett e-mail címe:
az Ön neve:
az Ön e-mail címe:
üzenet:
ellenőrző kód: