kód: 199670
eladó családi ház - Székesfehérvár
méret: 265 nm (br. 290 nm)
telek mérete: 970 nm
állapot: jó
építés anyaga: tégla
fűtés: gáz-cirkó
ár: 155.000.000 Ft

SZÉKESFEHÉRVÁRON, Belváros közelében eladó egy 4 lakásból álló épület együttes: kétszintes családiház két külön lakrésszel (2 x 70 m2), plusz 1 lakással (70 m2), udvarban lakhatásra alkalmas különálló, igényes épülettel (55 m2), garázzsal, 970 m2-es rendezett, gondozott teleken.

ÉPÜLETEK: Az ingatlan főépülete egy 2 szintes Kádár-kocka típusú épület, melyben szintenként egy-egy külön bejáratú lakás került kialakításra. Mellette, hozzáépítéssel csatlakozik egy földszintes házrész, egy külön bejáratú lakással. Külön épületben egy 25 m2-es garázs és pillanatnyilag egy szépészeti szalon található, melynek a lakhatáshoz szükséges összes funkciója megvan.
TELEK: Maga a telekméret 970 m2, két utca felől is megközelíthető. Az egyik utca felől főbejárattal, elektromos kapuval, kamerával védve, a másik utca felől pedig egy gyalogos bejárattal rendelkezik. Az ingatlan telke rendkívül gondosan karbantartott, minden területe logikusan, átgondoltan került kihasználásra. Megvan a helye a tárolásnak, kertnek, autóknak, kutyáknak. Az udvar térkővel burkolt, a zöld területek ápoltak. A locsolást egy 42 m mély fúrt kút teszi lehetővé.

1) A főépület alsó szintje 1972-ben épült B30-as téglából, későbbi felújítása során 7 cm-es hungarocell szigetelést kapott. Mérete: 70 m2. Ebben a különbejáratú lakrészben található egy nagy méretű konyha-étkező, 2 külön nyíló kényelmes hálószoba egy fürdőszoba, és egy kamra.

2) A főépület felső szintje 1985-ben került rá az épületre, és itt az alsó szinttel azonos méretű és elrendezésű lakás található, szintén 7 cm-es külső szigeteléssel. Jelenleg albérlő lakja. Ez a rész teljesen külön mérőórákkal rendelkezik.

3) A Kádár kocka mellé, hozzáépítéssel készült 2001-ben egy harmadik lakrész, mely HB38-as Porotherm tégla falazatú. Elrendezése: amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba. Mérete: 70 m2.

4) A különálló épület 2005-ben épült B30-as téglából, 15 cm-es szigeteléssel. Itt egy 25 m2-es garázs került kialakításra, automata garázskapuval, sok tárolási lehetőséggel. Mellette, külön bejárattal nyílik az-az épületrész, melyet a jelenlegi tulajdonosa kéz- és lábápoló szalonként használ. Maga a szalon egyébként egy 56 m2-es alapterületű, igényesen kialakított rész, belső elrendezése miatt kiválóan alkalmas egy teljesen külön kislakás kialakítására, 2 különnyíló szoba, konyha, fürdőszoba elrendezéssel. Fűtése kandallóval és villanyradiátorokkal történik.

Lehetőségek:
A) Az ingatlan egésze társasházzá alakítható, majd befektetésként mind a 4 lakóegység külön bérbeadható. Ez hosszútávú, biztos passzív jövedelmet hoz. A felső szinten jelenleg is bérlők vannak, ők, ha a vevő igényli, akár maradnának és újra szerződnének az új tulajdonossal.

B) A főépület 2 szintjét és a földszinti lakást egyben lakja egy nagyobb család. Ez így összesen 210 m2. A szalon épülete maradhat mostani funkciójában vállalkozás helyeként, vagy helyet ad a család fiatalabb / idősebb tagjai részére, mint önálló, külön lakrész.

C) A főépület két szintjét (140 m2-t) lakja a család, a hozzáépített lakás az idősebb generáció (nagyszülők) részére ad helyet, a szalon pedig bérbeadható.

D) Mindhárom lakrész (+ akár a szalon területén kialakított lakás is) külön lakható. Ez ideális egy nagyobb család + felnőtt gyerekei részére, ha a testvérek a szülők közelében szeretnének élni, de mégis „külön konyhán”, önállóan.

KIKNEK AJÁNLOM EZT AZ INGATLANT? Olyan befektetőnek, aki szeretné a bérbeadott ingatlant a saját telkén belül tudni, illetve nagycsaládban több generációs összeköltözést tervezőknek. 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, lát benne fantáziát, a további részletekért kérem keressen az elérhetőségeimen!

I.á.: 155 M Ft

Tel.: 06(20)3370 424

Vevőink, érdeklődőink részére az ingatlanközvetítés természetesen ingyenes!

 

címzett e-mail címe:
az Ön neve:
az Ön e-mail címe:
üzenet:
ellenőrző kód: